Badeværelser

Din badeværelsesspecialist til både små og store opgaver

Badeværelser

Renovering og etablering af badeværelser

Har du et ønske om et nyt badeværelse eller trænger det eksisterende til at blive renoveret? Vi har gennem de sidste mange år tilegnet os kompetencer indenfor både etablering og renovering af badeværelser.

Badeværelset er et rum der i de seneste år er kommet mere og mere fokus på. Vi stiller i højere grad end nogensinde krav til vores badeværelser, når det kommer til både æstetik og funktionalitet, da rummet ideelt set både skal være moderne, stilrent og komfortabelt, samtidig med at det skal have størrelsen og funktionaliteten til at imødekomme vores hverdag.

Hos Dragør VVS bestræber vi os på at realisere dine drømme, uanset hvor langt fra drømmebadeværelset du måtte være.

Din lokale ekspert i flotte & funktionelle badeværelser

Vi kan håndtere alt fra udskiftninger af sanitet til gennemgående renoveringer af hele badeværelser. Uanset omfanget af din opgave står vi klar til at få dig i mål med et højt kompetence- og serviceniveau. Vi sørger for at holde os opdateret med de nyeste løsninger og materialer til badeværelser, så du altid er sikret et moderne og holdbart resultat.

Med vores mangeårige erfaring indenfor badeværelser er du sikret:

  • Dygtige & detaljeorienterede fagfolk
  • Gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer
  • Branchens bedste garantiordning
  • Skræddersyede & miljøbevidste løsninger

Ved større opgaver benytter vi os udelukkende af lokale og anerkendte samarbejdspartnere hvis arbejde vi kan står 100% inde for. Herved er du sikret gennemgående kvalitet i alle dele af løsningen.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvad end det gælder mindre udskiftninger af elementer eller en omfattende renovering, står vi klar til at varetage din opgave. Som din lokale specialist i badeværelser har vi dine ønsker i fokus, og arbejder tæt sammen med dig for at realisere dine drømme.
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe i dag på 32 53 13 82, sende en mail til info@dragoervvs.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt retur, og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

10

ud af 10

Anbefaling fra Thomas

Hurtig udrykning og faglig dygtig vvs’er som mødte op og fik klaret problemerne!

10

ud af 10

Anbefaling fra Peter

Som sædvanlig en fantastisk fin service. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale jer.
Mvh Ulla og Peter

10

ud af 10

Anbefaling fra Christian

Meget hurtig og fleksibel respons samt hurtig og effektiv løsning af problemet.

Tilbud & booking