Blikkenslager Hvidovre

Kvalitet og tryghed

Blikkenslager Hvidovre

Unikke løsninger lavet af blikkenslager i Hvidovre

Hos Dragør VVS har vi fokus på at lave kvalitetsløsninger, der matcher vores kunder ønsker. Vi er meget grundige, og vi laver alle detaljer til perfektion. Alle materialer vi benytter, er af højeste kvalitet. Det sikrer dig et flot resultat med lang holdbarhed. Vores dygtige blikkenslager i Hvidovre har kompetencerne til at løfte en bred vifte af opgaver.

Vi udfører bl.a. opgaver som:

Du er altid garanteret kvalitet, når vores blikkenslager i Avedøre og Hvidovre står for dit projekt. Vi stræber efter hele tiden at blive dygtigere. Du vil derfor altid blive mødt af en veluddannet VVS-montør, der kender alt til de nyeste standarder inden for VVS arbejde.

Fokus på den gode kunderelation

Når du vælger vores blikkenslager i Hvidovre til at stå for dit projekt, er du sikker på en god dialog fra start til slut. Det sikrer vores kunder et overblik over hele processen samtidig med, at det giver os mulighed for at leve op til dine ønsker og forventninger.

Vi er også eksperter i at lave energi- og miljørigtige løsninger. Vi prøver på at tage så grønne tiltag som muligt. Skal du bruge en dygtig blikkenslager i Hvidovre, der kan lave miljørigtige løsninger? Så er vi det helt rigtige valg.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores erfarne blikkenslager i Avedøre og Hvidovre står klar med professionel rådgivning, så du kan få præcist den løsning, der matcher dig og dine ønsker. Vi sørger for en kvalitetsløsning, der er skræddersyet dine ønsker. Med fast base i Dragør på Amager, udfører vi VVS- og blikkenslager opgaver i Hvidovre, Avedøre og resten af Storkøbenhavn.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 53 13 82 eller på mail info@dragoervvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Vores blikkenslager i Hvidovre finder i samarbejde med dig den bedste løsning på dit projekt. Din tilfredshed er vores succes.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

Tilbud & booking