Gasservice

Undgå dyre reparationer med en serviceaftale til dit gasfyr

Gasservice

Specialiserede teknikere til gasservice

Med gasservice sørger vores dygtige mandskab for, at dit gasfyr altid fungerer optimalt. Vi servicerer Bosch og Vaillant gasfyr, og kommer gerne ud til dig på Amager, i København eller på resten af Sjælland.

Vi kan udover gasservice tilbyde vores ekspertise inden for blandt andet:

Hos Dragør VVS får du gasservice af høj kvalitet til en fast lav pris. Er uheldet ude, står vi også klar til at efterse og reparere dit gasfyr med kort varsel. Vi er desuden eksperter i alt fra tilslutning af gaskomfurer til installation af naturgas. Med os som samarbejdspartner får du en komplet løsning til gasservice, som varetages af kyndige fagfolk.

Gasservice til skarpe priser

Alt arbejde med gas kræver en autoriseret fagperson og med vores mange års erfaring samt høje kompetenceniveau, er vi et oplagt valg til at udføre gasservice hos dig. Vi tilbyder Amagers billigste serviceaftale, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller grundighed.

Som medlem af TEKNIQ, kan vores kunder vide sig trygge ved at det arbejde vi udfører er i orden samt omfattet af branchens bedste garantiordning. Vi sætter en ære i at fratage dig dine bekymringer når det gælder gasservice, og erstatte dem med en tryghed ved at det bliver håndteret af eksperter.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Interesseret i et tilbud? Kontakt os

Vi tilbyder fleksible løsninger til gasservice, så du er sikret en aftale der passer netop dine behov. Vi sørger for at dit gasfyr altid virker optimalt, og at du derved sparer tid og besvær på ubehagelige overraskelser.
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores aftaler, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe i dag på 32 53 13 82, sende en mail til info@dragoervvs.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt retur, og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

10

ud af 10

Anbefaling fra Thomas

Hurtig udrykning og faglig dygtig vvs’er som mødte op og fik klaret problemerne!

10

ud af 10

Anbefaling fra Peter

Som sædvanlig en fantastisk fin service. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale jer.
Mvh Ulla og Peter

10

ud af 10

Anbefaling fra Christian

Meget hurtig og fleksibel respons samt hurtig og effektiv løsning af problemet.

Tilbud & booking