VVS tjek

Undgå uventede omkostninger med et professionelt VVS tjek

VVS tjek

Vil du være sikker på at dine VVS installationer fungerer?

Står du eksempelvis og skal til at sælge din bolig, eller vil du bare gerne være sikker på at alle dine installationer virker som de skal? Så er et VVS tjek udført af dygtige fagmænd et oplagt og prisvenligt valg. Hos Dragør VVS er vi eksperter i VVS tjek, da vi gennem vores mangeårige erfaring fra branchen ved præcis hvordan funktionsdygtige installationer bør se ud.

Ved et VVS tjek, gennemgår vi samtlige installationer i din bolig og tester hvorvidt de er funktionsdygtige. Efter gennemgangen udarbejder vi en rapport, hvor du hurtigt vil kunne danne dig et overblik over den samlede stand samt eventuelle udbedringer af dine installationer.

Skab tryghed med et VVS tjek

Et VVS tjek er en nem måde at undgå ubehagelige overraskelser og tilhørende dyre regninger, da det i mange tilfælde er med til at lokalisere potentielle problemer før de udvikler sig til noget alvorligt.

Vores brede vifte af kompetencer indenfor VVS- og blikkenslager faget gør det muligt for os at tilbyde hjælp til blandt andet:

Hos os er du garanteret en grundig og faglig gennemgang. Vi sætter en ære i at sikre at alle dine installationer er funktionsdygtige, samt spare dig for penge ved dyre reparationer på et senere tidspunkt. Du vil altid blive mødt af en autoriseret VVS installatør med et højt humør samt kompetenceniveau.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Kontakt os i dag

Lad os hjælpe dig med at få overblik over dine VVS installationers stand. Vi servicerer dagligt kunder på hele Amager samt resten af København og Sjælland.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe i dag på 32 53 13 82, sende en mail til info@dragoervvs.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt retur, og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

Tilbud & booking