VVS arbejde

Vi udfører alle opgaver indenfor VVS for både privat, erhverv og offentlige institutioner

VVS arbejde

Professionelt VVS arbejde udført af autoriseret installatør

Hos Dragør VVS bestræber vi os altid på at være lidt bedre end alle andre VVS firmaer. Derfor kan du vide dig sikker på, at du bliver mødt af en smilende og kompetent VVS-montør, når vi skal udføre VVS arbejde hos dig.

Med vores mangeårige erfaring fra branchen er vi i stand til at yde professionel hjælp inden for blandt andet:

Om det gælder problemer med afløb, udskiftning af forældede installationer eller noget helt tredje, så står vores dygtige mandskab klar til at udføre professionelt VVS arbejde til fornuftige priser. Vi møder dig i øjenhøjde, og sætter en ære i vores grundige og kvalitetsbevidste tilgang til alle opgaver. Dragør VVS udfører arbejdet iht. AB 18.

Din miljøbevidste håndværker til alle typer VVS arbejde

Når vi udføre VVS arbejde, sørger vi for at vælge de løsninger som matcher det øgede fokus på kloden og miljøet. Vi ønsker at bakke op om mere grønne tiltag når det gælder VVS, hvorfor vi er specialister indenfor energi-og miljørigtige løsninger.

Fra vores base i Kastrup servicerer vi kunder på Amager, i København samt hele resten af Sjælland. Vi gør en dyd ud af at dygtiggøre os inden for VVS arbejde, samt holde os på forkant af udviklinger af teknikker og systemer, så vi fortsat kan yde service af højeste kvalitet for vores kunder.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en erfaren VVS’er til at tage hånd om dit projekt? Hos os er ingen opgaver for store eller små, og vi møder dig altid med en god portion faglig stolthed samt godt humør.
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe i dag på 32 53 13 82, sende en mail til info@dragoervvs.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt retur, og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

Tilbud & booking