Akut VVS

Vi rykker hurtigt ud til dig og kan kontaktes døgnet rundt

Akut VVS

Akut VVS hjælp ved pludseligt opståede problemer

Vi ved at det ikke er alt VVS arbejde der kan vente, hvorfor at du altid kan kontakte os ved akut VVS behov. Det er utrolig vigtigt at få professionel hjælp hurtigst muligt, hvis du eksempelvis står med et sprunget vandrør, da der kan være store konsekvenser og potentiel vandskade ved at handle for langsomt.

Vores dygtige mandskab rykker hurtigt ud til dig i hele København eller på resten af Sjælland, samt sørger for effektivt og professionelt at udbedre problemet. Ved akut VVS behov kan du vide dig trygt ved, at vi kun er et opkald væk.

Kontakt os døgnet rundt ved akut VVS behov

Du vil altid blive mødt af kompetente VVS-montører som tager dit behov seriøst, samt lytter til dine ønsker omkring udførelsen. Vi har mange års erfaring fra branchen, hvilket sikrer at vi kender løsningen til selv de mest omfattende opgaver indenfor akut VVS.

Med Dragør VVS får du:

  • Døgnservice alle årets dage
  • Hurtig udrykning
  • Effektive kvalitetsløsninger
  • Kompetente & serviceorienterede VVS-montører

Vi ønsker at være de første du tænker på når behovet for akut VVS arbejde opstår. Vi bruger udelukkende miljørigtige materialer og produkter leveret af anerkendte leverandører, og sørger for at give dig en løsning der holder.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Få hjælp nu

Vi yder akut hjælp hvis du har alvorlige VVS problemer, som kræver en hurtig udrykning. Står du f.eks. med et sprunget vandrør, en vandskade eller et stoppet toilet, så kan du få fat på os døgnet rundt, alle ugens dage.
Ring på telefon 32 53 13 82, så sørger vi for hurtigt at rykke ud til dig og udbedre problemet. Vores mandskab står klar med de rette kompetencer og erfaring til at varetage alle typer akut VVS opgaver.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

10

ud af 10

Anbefaling fra Thomas

Hurtig udrykning og faglig dygtig vvs’er som mødte op og fik klaret problemerne!

10

ud af 10

Anbefaling fra Peter

Som sædvanlig en fantastisk fin service. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale jer.
Mvh Ulla og Peter

10

ud af 10

Anbefaling fra Christian

Meget hurtig og fleksibel respons samt hurtig og effektiv løsning af problemet.

Tilbud & booking