Blikkenslager København

Kvalitetsløsninger udført af professionelle fagfolk. Vi dækker hele Storkøbenhavn

Blikkenslager København

Erfaren og dygtig blikkenslager i København

Hos Dragør VVS er vi eksperter i at lave unikke løsninger, der matcher vores kunders ønsker og behov. Vi benytter altid de bedste materialer, da det er med til at sørge for, at du får et flot resultat, der holder i mange år fremover. Du vil opleve, at vi går i dybden med alle små detaljer. Vi mener nemlig, at det er de små detaljer, der tilsammen giver et funktionelt og æstetisk, flot resultat.

Vi udfører bl.a. opgaver som:

Vi kan med vores mange kompetencer løfte alle typer af opgaver, uanset størrelsen. Vores blikkenslager i København har fokus på at levere unikke løsninger af højeste kvalitet. Vores arbejde er først færdigt, når du er tilfreds med det endelige resultat. Din tilfredshed er vores succes.

Vores kunder er i centrum

For at kunne leve op til vores kunders krav så starter vi altid ud med en god snak om dit projekt. Her kan vi spore os ind på dine ønsker og behov. Vi er med fra A-Z, og vi sørger for, at du hele tiden har et godt overblik over processen. Det skaber tryghed.

Vi er samtidig rigtig dygtige til at lave miljøbevidste løsninger. Vi ønsker at bakke op om mere grønne tiltag selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Skal du bruge blikkenslager i København til en energi- og miljørigtig løsning, så er vi det helt rigtige valg.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores erfarne blikkenslager i København står klar til føre din ønsker ud i livet. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt. Med os ved din side er du garanteret den højeste kvalitet hver gang. Med fast base i Dragør på Amager, udfører vi VVS- og blikkenslager opgaver i København S, Tårnby, Kastrup og resten af Storkøbenhavn.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 53 13 82 eller på mail info@dragoervvs.dk så vender vores blikkenslager i København tilbage hurtigst muligt.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

Tilbud & booking