VVS Hvidovre

Erfarne håndværkere til dit projekt

VVS Hvidovre

Din professionelle håndværker til VVS i Hvidovre

Hos Dragør VVS gør vi en dyd ud af at levere et færdigt resultat, er bærer præg af godt håndværk. Vi har fokus på kvalitet hele vejen igennem. Du vil altid blive mødt af en smilende og kompetent VVS-montør, når vi laver VVS i Hvidovre. Vi sørger for, at dine ønsker bliver ført ud i livet. Vores dygtige medarbejdere kan med deres mange års erfaring løfte alle typer af opgaver. Vi er først færdige med dit projekt, når du er tilfreds med det færdige resultat. Din tilfredshed er vores succes.

Vi er eksperter i at lave skræddersyet løsninger. Vi tilpasser os dine behov og, ikke mindst din bolig. Uanset hvilken type opgave vi skal løse, så benytter vi kun de bedste materialer. Der er med til at garantere vores kunder et flot resultat, der holder i mange år fremover.

Vores kompetente håndværkere kan løfte en bred vifte af opgaver som f.eks:

Vi har fokus på kvalitet og tryghed

Alle vores kunder bliver mødt med et smil og ydmyghed overfor den pågældende opgave. Vi tror på, at det gode samarbejde imellem os og kunderne skaber de bedste resultater. Du vil derfor altid opleve en god dialog gennem hele processen. Det sikrer, at du hele tiden har et godt overblik, og at vi har de bedste forudsætninger for at levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Når vi laver VVS i Hvidovre, tilbyder vi at lave miljøbevidste løsninger. Vi er specialiseret i at lave løsninger, der bakker op om mere grønne tiltag, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge dygtige fagfolk til at lave VVS i Hvidovre? Tøv Ikke med at kontakte os. Vi står klar med ærlig og kompetent vejledning. Vi finder i samarbejde med dig en løsning på dit projekt. Med fast base i Dragør på Amager, udfører vi VVS- og blikkenslager opgaver i Hvidovre, Avedøre og resten af Storkøbenhavn.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 53 13 82 eller på mail info@dragoervvs.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med VVS i Hvidovre.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

Tilbud & booking