Blikkenslager

Professionelt arbejde i både blik, kobber og zink

Blikkenslager

Erfaren blikkenslager med blik for detaljen

Gennem vores mange år i branchen har vi kompetencerne til at varetage enhver type blik arbejde, hvad end det gælder udskiftning af tagrender, beklædning af kvist eller reparationer. Vi er altid grundige og kvalitetsbevidste i vores tilgang til din opgave, og sørger for at du står tilbage med et resultat som du er fuldstændig tilfreds med.

Vi lever af at levere kvalitetsarbejde til tiden, som udover at matche nøjagtig dine ønsker og behov, samtidig har fokus på miljøbevidsthed. Som din lokale blikkenslager møder vi dig altid med en god portion faglig stolthed samt smil på læben.

Din kvalitetsbevidste blikkenslager

For os er vejen til den høje kundetilfredshed entydig: Vi leverer gang på gang arbejde af højeste kvalitet til skarpe priser, kombineret med fantastisk kundeservice. Dette er den simple opskrift som gennem mange år har gjort os til en vellidt og anerkendt blikkenslager.

Med os som din blikkenslager er du sikret:

  • Kvalitetsbevidste håndværkere
  • Fleksible & miljørigtige løsninger
  • Gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer

Som medlem af TEKNIQ, giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed ved at det arbejde vi udfører er i orden, da det er omfattet TEKNIQ’s Garantiordning. Vi bruger udelukkende miljørigtige materialer og produkter leveret af anerkendte leverandører, og bestræber os altid på at videreudvikle os som blikkenslager gennem kurser og uddannelse.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Indhent et uforpligtende tilbud

Uanset opgavens omfang, står vi som din lokale blikkenslager klar, til at yde et professionelt stykke arbejde samt branchens bedste kundeservice.
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe i dag på 32 53 13 82, sende en mail til info@dragoervvs.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt retur, og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

10

ud af 10

Anbefaling fra Thomas

Hurtig udrykning og faglig dygtig vvs’er som mødte op og fik klaret problemerne!

10

ud af 10

Anbefaling fra Peter

Som sædvanlig en fantastisk fin service. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale jer.
Mvh Ulla og Peter

10

ud af 10

Anbefaling fra Christian

Meget hurtig og fleksibel respons samt hurtig og effektiv løsning af problemet.

Tilbud & booking