Fjernvarme

Installation og service af fjernvarmeanlæg

Fjernvarme

Gør dig selv og miljøet en tjeneste med fjernvarme

Har du overvejet at få installeret fjernvarme men er endnu ikke helt overbevist? Fjernvarme er en mere energieffektiv og mindre miljøbelastende opvarmningsform, sammenlignet med traditionel opvarmning som eksempelvis olie. Derudover er fjernvarme ofte billigere end disse alternativer, hvorfor et skift både kan komme miljøet og din varmeregning til fordel.

Vi kan hos Dragør VVS tilbyde professionel installation samt serviceeftersyn af fjernvarme, udført af uddannede montører. Kunne det alligevel have interesse? Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på fjernvarme.

Dine lokale eksperter i fjernvarme

Som erfaren og miljøbevidst VVS’er gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe så mange danskere som muligt i mål med kvalitetsbevidste og miljørigtige løsninger. Vores dygtige mandskab af installatører møder dig altid med et smil, og sætter en ære i at yde den bedste service.

Udover hjælp til fjernvarme tilbyder vi gerne vores ekspertise indenfor:

Vi er grundige til fingerspidserne og har kompetencerne til at udfører korrekt installation af fjernvarme. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder en løsning der matcher dine ønsker og behov. Vi har altid fokus på indgående dialog med dig som kunde, hvilket er med til at sikre kvalitetsresultater gang på gang.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi hjælper med at udskifte din nuværende varmeinstallation til et fjernvarmeanlæg samt tilslutte fjernvarmenettet, altimens vi giver den bedste kundeservice i branchen. Vi servicerer dagligt kunder på hele Amager samt resten af København og Sjælland.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe i dag på 32 53 13 82, sende en mail til info@dragoervvs.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt retur, og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

Tilbud & booking