Ejendoms­service

Få en skræddersyet serviceaftale til din ejendom

Ejendoms­service

Slip for besvær og ekstra udgifter med ejendomsservice

Da ingen to ejendomme er ens, dækker begrebet ejendomsservice over mange ting. Behovet for service kan varierer meget, hvorfor vi er utrolig fleksible med vores serviceaftaler og tilpasser den efter netop din ejendom samt dens beboere. Med en fast serviceaftale hos os, slipper du for at skulle finde en uafhængig VVS’er hver gang behovet for hjælp opstår, men kan derimod blot ringe til os som jeres fast-tilknyttede firma.

Vi sørger for at din ejendoms VVS behov er fuldt dækket og rykker hurtigt ud ved akutte tilfælde. Ejendomsservice er derfor en nem og økonomisk forsvarlig løsning der både sparer tid samt logistisk besvær.

Fleksible serviceaftaler hos autoriseret VVS firma

Som autoriseret og erfarent VVS firma har vi de helt rette kompetencer til at udføre ejendomsservice hos dig. Vores dygtige installatører sætter en ære i at varetage de opgaver der måtte være brug for, og kan kontaktes lige meget hvornår på døgnet behovet opstår.

Med ejendomsservice fra Dragør VVS er du sikret:

  • Autoriserede installatører med passion for faget
  • Gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer
  • Branchens bedste garantiordning
  • Skræddersyede & miljøbevidste løsninger

Udover den økonomiske samt tidsmæssige besparelse som ejendomsservice bringer, giver det samtidig en tryghed at have et fast VVS firma tilknyttet. Vi lærer hurtigt din ejendom og dens beboere at kende, og kan derfor hurtigere og mere effektivt lokalisere samt udbedre eventuelle problemer.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Skal vi også servicere din ejendom?

Hos os er god service samt kvalitet i højsædet. Ejendomsservice skal skabe tryghed, og det er netop hvad du får hos os. Vi servicerer dagligt ejendomme på hele Amager samt resten af København og Sjælland.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe i dag på 32 53 13 82, sende en mail til info@dragoervvs.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt retur, og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

Tilbud & booking