fbpx Om os | Dragør VVS & Blikkenslagerforretning ApS

Om os

Velkommen til Dragør VVS & Blikkenslagerforretning ApS
- et af Amagers ældste, autoriserede VVS firma siden 1945 -

Vi kommer til tiden, leverer kvalitetsarbejde til tiden og sætter altid kundens ønsker og behov i centrum.

maikenkestner-dragør-vvs-hjemmeside-prøve-1-web

Dragør VVS & Blikkenslagerforretning ApS blev grundlagt i 1945. Siden 2004 har Per Blok stået i spidsen for firmaet, hvor han har drevet virksomheden ud fra princippet om, at god service giver glade kunder. 

Vi består af et team af kompetente og dedikerede energimontører, VVS montører og lærlinge.

Vi servicerer kunder på hele Amager og i hele Københavnsområdet.

Vi arbejder altid ud fra værdier som høj service, stabilitet, grundighed og frem for alt høj kvalitet. Værdier, som vi værner om og efterstræber i enhver opgave, vi tilgår. Dertil er vi yderst fleksible og kan ved akutte problemer rykke hurtigt ud, så du ikke skal sidde uden varme og vand i længere tid. 

Vi har en lang og solid tradition for at udføre et håndværk af høj kvalitet. Vores faguddannede medarbejdere bliver løbende opdateret med den nyeste udvikling og teknologi i VVS branchen gennem relevante kurser og uddannelser i samarbejde med vores leverandører.

Med et moderne sagsstyringssystem sikre vi ligeledes vores kunder en effektiv og korrekt ordreproces, så ingen tid spildes unødvendigt.

Kunderne er vores omdrejningspunkt, og vi er kendt som en serviceminded og troværdig samarbejdspartner i branchen samt i andre faggrupper.

Ring nu