VVS København

Vi udfører opgaver indenfor VVS, gas, og andre tekniske installationer.

VVS København

Din foretrukne håndværker til VVS i København

Hos Dragør VVS har vi altid fokus på at levere løsninger af højeste kvalitet. Vi har kompetencerne til at løfte en bred vifte af opgaver, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores professionelle fagfolk sørger for en god dialog gennem hele processen. Det er med til at sikre, vi kan levere en løsning, der lever op til dine forventninger, når vi udfører VVS i København.

Vores dygtige håndværkere kan løfte en bred vifte af opgaver som f.eks:

Vi finder en løsning, uanset om du har problemer med afløbet eller brug for en udskiftning af forældede installationer. Når vi laver VVS i København, er det altid med vores kunder i centrum. Vi tror på, at kvalitet og god kundeservice er vejen frem.

Kvalitetsløsninger til alle behov

For os er der ikke nogen opgaver, der er for store eller små, når vi står for at lave VVS i København. Vi sørger for, at dit projekt bliver lavet til tiden uden at slække på kvaliteten. Du er sikker på, at vi altid benytter de bedste materialer på markedet. Det sikrer dig et flot resultat, der holder i mange år fremover.

Du vil altid blive mødt af en glad håndværker, der har dine ønsker i centrum. Vi sørger for at give dig et overblik over, hvilke muligheder der er i netop dit projekt. Det giver dig muligheden for at vælge præcis den løsning, der matcher dine behov.

  • Din lokale og erfarne VVS’er

  • Vi er miljø- og energi­specialister

  • Fleksibel VVS’er med døgnvagt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge et godt tilbud på VVS i København? Tøv ikke med at kontakte os. Vores erfarne fagfolk står klar til at vejlede dig. Vores arbejde er først færdigt når du er 100% tilfreds. Din tilfredshed er vores succes. Med fast base i Dragør på Amager, udfører vi VVS- og blikkenslager opgaver i København S, Tårnby, Kastrup og resten af Storkøbenhavn.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 53 13 82 eller på mail info@dragoervvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er uheldet ude, kan du altid ringe til Dragør VVS. Vi har akut døgnvagt og kommer hele døgnet, alle ugens dage og hjælper dig når uheldet opstår.

Tilbud & booking